У Краснокутському районі Харківської області правоохоронці затримали начальницю одного з сільських поштових відділень, повідомляє портал “Харківський кур’єр”.

Як повідомляється, жінка систематично брала для власних потреб гроші з каси поштового відділення. Таким чином вона привласнила загалом понад 20 тисяч гривень, при цьому оформлюючи касові звіти так, щоб згідно з ними нестачі не було. Але під час інвентаризації про крадіжки стало відомо.

поліція
поліція

Наразі відкрите провадження за частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України. Частину коштів крадійка вже компенсувала.

Нагадуємо, що у Харкові отримала вирок жінка, яка намагалась вкрасти косметику з магазину.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з магазинів Харкова злодюжка намагався сховати миючий засіб в штани

Також Знай.ua писав про те, що із Ладижинської виправної колонії на Вінниччині, де засуджені проходять соціальну реабілітацію, втік ув'язнений.