Співробітник прес-служби Харківського національного університету радіоелектроніки Дмитро Коган написав у себе на сторінці в Facebook відкрите звернення до мера Харкова Геннадія Кернеса, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, в зверненні Коган критикує діяльність Кернеса. Зокрема, закидає йому надмірні витрати грошей на елементи розкоші — фонтани, пам’ятники, судові процеси щодо маршу рівності і так далі, при цьому нехтуючи більш нагальними проблемами міста. Такими, як ремонти в лікарнях та школах, забезпечення інсуліном хворих на діабет, постійні проблеми з водопостачанням і так далі.

Відкрита петиція до міського голови Геннадія Кернеса, яку ніколи не опублікують на сайті міськради. Або «довіряй ділам»...

Geplaatst door Dmytro Kogan op Vrijdag 6 september 2019

Також автор звернення незадоволений тим, що у Харкові з’явилось чимало нових комунальних підприємств, які фігурують в закупівлях за завищеними цінами.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Кернес повідомив про наміри збдувати нову автодорогу з Салтівки до центру Харкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.