Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична має намір балотуватись у мери Харкова від партії “Слуга народу”, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на видання “Дзеркало Тижня”.

Як повідомляється, допомогти Світличній може міністр внутрішніх справ Арсен Авакова також екс-голова Адміністрації президента Ігор Райнін, чиєю протеже вважають Світличну. Наразі Світличну не звільнено з посади голови Харківської ОДА та не переведено у статус виконуючого обов’язки.

Іншими кандидатами на пост мера Харкова називають голову обласного штабу “Слуги народу” Павла Сушка, Романа Ярового, Вікторію Олексійчук та Олександра Счисленка. Останні двоє вибори до верховної ради на своїх округах програли Олександру Фельдману та Дмитру Шенцеву.

Нагадуємо, що нещодавно з’ясувалось, що “Казковий дім” у парку Горкого перейшов у власність людей з оточення Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.