B Харкові розгоряється скандал через будівлю “Казкового дому” у парку Горкого, повідомляє портал “Олігарх-медіа” з посиланням на “Наші гроші” та “Харківський антикорупційний центр”.

Як повідомляється, ця будівля, відкриття якої активно рекламувалось на наближеному до Кернеса “7 каналі”, з липня належить ТОB “Фіаба”, засновником якого є Юлія Бровкіна, яка, як ФОП, орендує у Геннадія Кернеса приміщення. Керівник “Фіаби” Олена Соркіна також є засновником низки підприємств, які володіють нерухомістю, що раніше належала людям з оточення мера Харкова.

«СКАЗОЧНИЙ ДІМ» У ПАРКУ ГОРЬКОГО ПЕРЕПИСАЛИ НА НОВИХ ЛЮДЕЙ З ОТОЧЕННЯ КЕРНЕСА З липня 2019 року будівля «Сказочного...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Dinsdag 3 september 2019

Раніше власником землі під “Казковим домом” було ТОB “Слобожанський шлях”, одним з співвласників якого є ТОВ “Франко”, чиї власники Галина Давидова та Bіталій Печура також входять в оточення Генадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що в мережі з’явилась відеопрезентація того, яким буде оновлений Харківський зоопарк.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.