Харківська область знов знаходиться в числі лідерів серед регіонів України за заборгованістю по зарплатах, повідомляє портал “Город Х”. з посиланням на Держстат.

Зарплата
Зарплата

Як повідомляється, загальна заборгованість підприємств Харківщини по зарплаті складає 45 мільйонів гривень. Це третій показник, після Луганської та Донецької областей, у яких працівникам заборгували 485 та 539 мільйонів гривень відповідно.

Також повідомляється про те, що за перше півріччя 2019 року заборгованість по зарплаті на Харківщині зросла більше, ніж на 27 відсотків.

Нагадуємо, що нещодавно мешканців Харківщини попередили про те, що відключатимуть газ тим, хто має борги по сплаті за нього.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , безліч житлових будинків в Одесі залишилися без електрики. Причина - плановий ремонт електромереж.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові пройдуть заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт.