Харків’янам та мешканцям області вже у вересні можуть почати відключати газ, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на “Харківгаз”.

Як повідомляється, це відключення пов’язане з великою заборгованістю за газ, яка в Харківській області складає вже 2,4 мільярди гривень. Тому “Харківгаз” та “Харківміськгаз” закликають споживачів, які мають заборгованість, погасити її у найкоротший термінін.

газ в Україні
газ в Україні

Прекрасная новость!

Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лише якщо “Харківгаззбут” підтвердить надходження коштів на особовий рахунок споживача, відключення можна буде уникнути.

Нагадуємо, що вчора у Харкові відбулись планові роботи з ремонту газопроводу низького тиску.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , безліч житлових будинків в Одесі залишилися без електрики. Причина - плановий ремонт електромереж.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові пройдуть заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт.