Завтра, 3 вересня, на вулиці Староверещаківськиій в Основ’янському районі Харкова в деяких будинках буде відключене газопостачання, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на ПАТ “Харківміськгаз”.

Як повідомляється, газопостачання відключать у будинках №№ 4, 6, 6а, 8, 12, 14, 16, 18, 20, 22 та 24. Це відключення пов’язане з проведенням планових робіт на газопроводі низького тиску.

ціна на газ
ціна на газ

Прекрасная новость!

Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Газовики просять мешканців зазначених будинків на час відключення перекрити вентилі перед газовими приладами в своїх оселях для уникнення потрапляння в мережі повітря. Після виконання усіх робіт та обстеження систем газопостачання у будинках подачу газу буде відновлено.

Нагадуємо, що нещодавно планові роботи на газових мережах пройшли в Івано-Франківську.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , безліч житлових будинків в Одесі залишилися без електрики. Причина - плановий ремонт електромереж.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові пройдуть заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт.