B Харківському метро один з пасажирів на станції метро “Спортивна” впав та отримав важку травму голови, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, чоловік повертався після того, як відвіз доньку до інституту та раптово впав зі сходів у вестибюлі. Невідомо, з яких причин — підштовхнули, послизнувся чи стало зле. Медики забрали його до лікарні з діагнозом “забій голови”, але в клініці з’ясувалось, що усе значно серйозніше.

Метро
Метро

Наразі чоловік продовжує знаходитись у важкому стані, переніс дві операції, але вже знаходиться в палаті, впізнає рідних та намагається розмовляти.

Нагадуємо, що у київському метро затримали нетверезого чоловіка, який погрожував замінуванням після того, як на касі йому не продали жетон через брак грошей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, на Львівщині замінували шахту, копи вже на підході.

Також Знай. ua писав, що Харків знову обклали мінами, під загрозою – діти.