Батько підозрюваного у резонансному вбивстві на Холодні Горі Данила Редіна Денис Редін не з’явився на засідання апеляційного суду, повідомляє портал “Обозреватель”.

суд
суд

Раніше засідання вже переносилось. Таке рішення прийняли через хворобу одного з суддів. Проте, матір загиблої дівчини Жанна Шевченко вважає що все це пов’язане з тим, що друга сторона навмисне затягує час для того, щоб стих резонанс навколо цієї справи. Тим більш, що у залі суду адвокат родини Редіних відмовився телефонувати своєму клієнту та повідомив, що не може на нього впливати.

Проте, засідання все ж відбулось та суд вирішив залишити Редіна під вартою. Адвокат обвинуваченого вважає це порушенням процедури та підставою для позову до Європейського суду з прав людини.

Нагадуємо, що у справі Яни Шевченко головний підозрюваний Данило Редін вважає себе невинуватим та каже, що його підставили.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Уляна Супрун радить українцям харчуватися збалансовано та розповіла, чому це так необхідно

Також Знай.ua розповідав, як киянин обчистив кіоск з морозивом після сварки з дружиною: вирішив "заїсти" горе солоденьким.