B Харкові патрульний поліцейський зупинив автівку, після чого почав погрожувати водієві розправою, повідомляє портал “Апостроф”.

Як повідомляється, на відео, що потрапило до соціальних мереж, поліцейський зупинив авто та почав вимагати, щоб водій вийшов з машини, при цьому відмовляючись називати причини. Потім, коли водій повідомив, що в нього є битка, коп почав хамити та погрожувати з використанням нецензурної лайки. Bодій також відповідав образами.

Причина цього конфлікту не називається, але поведінка патрульного обурила навіть перехожого.

Нагадуємо, що на початку вересня у Харкові затримали угрупування “перевертнів у погонах”.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі хам у погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал "Знай.ua" інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, через що загинула одна людина.