Прокуратура Харківської області завершила досудове розслідування у справі перевертнів у погонах, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, усього по справі проходять п’ять підозрюваних — начальник сектору, його заступник та троє співробітників. Всі вони неодноразово перевищували службові повноваження влітку минулого року, коли затримували громадян та били їх у відділку.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також цим перевертням у погонах інкримінують погрози та залякування громадян з метою отримання хабарів та внесенні до протоколів неправдивих даних з метою приховування злочинів.

Червонозаводський районний суд обрав для усіх п’яти підозрюваних запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою, але апеляційний суд залишив під вартою лише одного, інших відпустив під заставу, або особисте зобов’язання.

Нагадуємо, що на минулому тижні в Харкові поліцейські погрожували та хамили місцевому мешканцю та вибили з його рук мобільний телефон.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі хам у погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал "Знай.ua" інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.