Мешканець Харкова стверджує, ніби став жертвою нападу співробітників правоохоронних органів, повідомляє портал “057.ua” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, на вулиці Bеликій Гончарівській до чоловіка підійшли троє поліцейських та попросили документи. А у відповідь на прохання надати свої документи, почали хамити та погрожувати, при цьому вибивали з рук телефон, на який чоловік вів зйомку.

Два часа назад трое милиционеров (именно милиционеров) пытались обшмонать молодого парня. Полная история у нас в телеграм https://t.me/kharkiv_1654

Geplaatst door Харьков 1654 op Zondag 25 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

B Головному управлінні Національної поліції у Харківській області повідомили, що наразі вивчають відео, проведуть службове розслідування та покарають усіх винних.

Нагадуємо, що в Одесі суд відпустив на волю небезпечного злочинця.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі хам у погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал "Знай.ua" інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.