У селі Сковородинівка Золочівського району Харківської області в п’ятницю, 6 вересня, розпочнеться пленер “ApplеinAir”, повідомляє портал “Status Quo”.

Як повідомляється, цей пленер пройде на території Національного літературно-мемторіального музею Сковороди. B рамках заходу пройдуть майстер-клавси з малювання натюрмортів, мозаїчного живопису, виготовленю сковородинських вареників та розпису глиняних виробів за мотивами байки “Дві курки” Сковороди.

святкування
святкування

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також на відвідувачів заходу очікують майстер-класи з народних танців, гри на етнічних інструментах, освітні та розважальні програми.

Нагадуємо, що у Харкові в вересні пройде марш рівності “Харків Прайд”, проти якого висттупає частина мешканців міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.