Організатори ЛГБТ-маршу “Харків Прайд” не планують відмовлятись від проведення заходу, незважаючи на невдоволення деяких мешканців міста та можливі судові процеси, повідомляє видання “Новое Bремя”.

За словами організаторів “Харків Прайду”, петиція про заборону його проведення, яка з’явилась на сайті міської ради, є закликом до порушення права на мирні збори громадян.

Ни один Марш равенства в Харькове не проходил спокойно. Газовые баллончики, столкновения участников марша с его...

Geplaatst door Геннадий Кернес op Maandag 2 september 2019

Також організатори маршу прокоментували плани мера Харкова Геннадія Кернеса звернутись до суду щодо обмежень проведення ЛГБТ-маршу. За їхніми словами Кернес повідомив неправдиву інформацію — раніше маршів рівності в Харкові не проводилось, а як мінімум дві інші ЛГБТ-акції пройшли спокійно та із налагодженим співробітництвом з правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що Геннадій Кернес збирається через суд обмежити проведення у Харкові ЛГБТ-маршу, оскільки, на його думку, марш може спровокувати агресію з боку радикальних угрупувань.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.