Харківський міський голова Генадій Кернес планує звернутись до суду щодо обмежень планів організаторів маршу «ХарківПрайд», повідомляє “ТСН”.

Як написав Кернес на своїй сторінці у Facebook, ЛГБТ-марш у Харкові є небезпечним, оскільки можливі провокації з боку його противників. До того ж — без сутичок та провокацій не обійшовся жоден інший подібний захід.

Ни один Марш равенства в Харькове не проходил спокойно. Газовые баллончики, столкновения участников марша с его...

Geplaatst door Геннадий Кернес op Maandag 2 september 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тому Кернес має намір звернутись до суду з метою обмежити плани організаторів “ХарківПрайду”.

Нагадуємо, що в кінці серпня на сайті Харківської міськради з’явилась петиція з вимогою заборонити проведення “ХарківПрайду”.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.