На одній з вулиць Індустріального району Харкова через недбалість робітників постраждала школярка-першокласниця, повідомляє портал “Politеka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, робітники прокладали трос на ринку. Коли розтягували його за допомогою мікроавтобуса, випадково зачепили дівчинку-першокласницю, мама якої робила покупки на цьому ж ринку.

#намприсылают

Geplaatst door ТипичнОЕ ХТЗ op Dinsdag 3 september 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Небайдужі перехожі не давали дівчинці чіпати пошкоджену ногу та викликали швидку допомогу. Школярка з відкритим переломом стопи була доправлена до лікарні, де їй провели операцію.

Користувачі соціальних мереж вважають, що робітники, які працювали з тросом, не дотримались правил техніки безпеки.

Нагадуємо, що в Одеській області оштрафували матір школярки, яка систематично нецензурно хамила вчительці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Закон про буллінг набуває чинності: українцям розкрили всі подробиці

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом школярки жорстоко розправилися з однокласницею: за справу взялася поліція