B одній зі шкіл Харкова розгорівся скандал через запровадження вивчення російської мови, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, батькам учнів школи №163 видали бланки заяв про те, що вони бажають. щоб їхні діти вчили російську. Письменниця Лариса Ніцой на своїй сторінці у Facebook назвала це маніпуляцією з боку адміністрації школи, оскільки, згідно законодавства, батьки мали отримати список предметів на вибір.

Увага! І знову російська мова. І знову порушення в школах. І знову порушення вчиняють директори шкіл. Типова ситуація....

Geplaatst door Лариса Ніцой op Zondag 1 september 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також Ніцой порадила батькам боротись за права своїх дітей та за дотримання правил, вимагаючи повний список предметів на вибір.

Нагадуємо, що нещодавно в одному з сіл на Прикарпатті волонтери знайшли дитинву-”Мауглі”.

Як писав Знай. ua Трагедія з 9-річним Захаром Черевко у Києві: у справі спливла найрідніша людина, несила повірити

Раніше на Знай.ua Відвернулась на секунду: спливли моторошні подробиці загибелі дитини в аквапарку, відео