В Чугуївському районі Харківської області розшукують місцевого мешканця, який зник без вісті вчора ввечері, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, 26-річний Іван Басанов вчора ввечері пішов до приятеля, але не дійшов і додому не повернувся, а зв’язок з ним зник. Його мобільний телефон залишається недоступний.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про зникнення хлопця правоохоронців повідомив його брат. До пошуків також долучаються добровольці з числа мешканців Чугуївського району.

Нагадуємо, що під Мелітополем Запорізької області розшукують місцевого мешканця, який влаштував стрілянину з рушниці.

Як повідомляв Знай.uа, з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Також Знай.uа писав, що в Чернігівській області проводиться конкурс на кращий танковий взвод ВСУ.