У Харкові суд другої інстанції залишив під вартою 16-річного Данила Редіна, якого звинувачують у вбивстві Яни Шевченко, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, після того, як суд першої інстанції обрав Редіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, захист підозрюваного подав апеляцію, оскільки, на їхню думку це порушує право Редіна на навчання.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Суд другої інстанції відхилив апеляційну скаргу. На думку адвоката Редіна, суд не вивчив матеріали справи досконально. Також адвокат вважає, що судді могли винести таке рішення через суспільний резонанс та увагу ЗМІ.

"Справжній вбивця досі не затриманий. Я цього не робив": прокоментував сам Редін рішення суду.

Нагадуємо, що у справі Яни Шевченко головний підозрюваний Данило Редін вважає себе невинуватим та каже, що його підставили.

Як повідомляв Знай.ua, Уляна Супрун радить українцям харчуватися збалансовано та розповіла, чому це так необхідно

Також Знай.ua розповідав, як киянин обчистив кіоск з морозивом після сварки з дружиною: вирішив "заїсти" горе солоденьким.