У Харкові місцевий Кадетський корпус вперше в своїй історії зарахував на навчання не лише хлопців, а й дівчат, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Міністерство оборони України.

Новими курсантами Кадетського корпусу стали 35 дівчат, які навчатимуться у 9-10 классах. Більшість з них мають батьків-військовослужбовців або правоохоронців, тож готові до того, що на них чекає.

Українські військові
Українські військові

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Усього до Кадетського корпусу було зараховано 250 новачків з 19 областей України. Серед них 20 хлопців приїхали з тимчасово окупованих території.

Нагадуємо, що в липні вперше в історії дівчата поступили до Харківського інституту танкових військ.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що цьогорічний випуск харківських нацгвардійців відзначився скандалом через російську пісню.

Також “Знай.ua” інформував, що з першого вересня цього року школярі зможуть перейти на домашнє навчання.