Біля харківської станції метро “Пролетарська” мотоцикліст збив двох людей, які йшли пішохідним переходом, повідомляє портал “Главное” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, мотоцикліст збив жінку з дитиною. На щастя обійшлось без жертв, але жінці знадобилась допомога лікарів — її забрала карета швидкої допомоги.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Про обставини та причини аварії не повідомляється.

Нагадуємо, що нещодавно на виїзді з Харкова сталась масштабна аварія за участю п’яти автівок.

Як повідомляв Знай.uа правоохоронці Харківській області затримали двох жителів Балаклійського району, яких підозрюють у викраденні людини

Також Знай.uа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.