Сьогодні вранці на виїзді з Харкова сталась масштабна ДТП, повідомляє портал “Харківський кур’єр”.

Як повідомляється, на вулиці Полтавський шлях дорогу не поділили одразу п’ять легковиків: ВАЗ-2110, Нива, Mazda 3, Volkswagen Golf та ВАЗ-2106.

ДТП
ДТП

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За попередніми даними нікому з водіїв автівок медична допомога не знадобилась. Наразі з’ясовуються подробиці та обставини події.

Нагадуємо, що сьогодні вранці водій позашляховика влаштував погром на дитячому майданчику.

Як повідомляв Знай.иа правоохоронці Харківській області затримали двох жителів Балаклійського району, яких підозрюють у викраденні людини

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.