Харківський ринок “Барабашово” знов опинився в епіцентрі конфлікту, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на соціальні мережі.

За повідомленням очевидців, до ринку сьогодні вранці з’їхались поліцейські машини та карети швидкої допомоги. Як з’ясувалось, група невідомих осіб намагалась зашкодити охороні ринку пройти по території.

ринок "Барабашово"
ринок "Барабашово"

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також повідомляється, що постраждалих в цьому конфлікті немає. Наразі на ринку працює слідчо-оперативна бригада.

Нагадуємо, що влітку на ринку Барабашово стався конлфлікт із побиттям телеоператора телеканалу “24” Вадима Макарюка.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що одного із злочинців у цій справі було затримано. Ним виявився активіст руху “Національний корпус” Сергій Козлюк.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що згодом було затримано ще одного підозрюваного — Олега Радченко, який відібрав у Макарюка камеру та розбив її.