Київський районний суд Харкова прийняв рішення про зміну запобіжного заходу Сергію Козлюку, якого підозрюють у побитті телеоператора каналу “24” Вадима Макарюка, повідомляє портал “Укрінформ”.

Як повідомляється, Козлюку змінили запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на нічний. Таке рішення суд прийняв з огляду на прохання підозрюваного, який пояснив це тим, що йому потрібно утримувати родину.

суд
суд

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Козлюк був першим фігурантом, заарештованим у справі про побиття Макарюка. На відео видно, що він стріляв в бік оператора, що тікав, з пістолета. Однак, сам підохрюваний стверджує, що то був стартовий пістолет і він лише хотів привернути увагу співробітників правоохоронних органів.

Нагадуємо, що на початку червня оператора телеканалу 24 Вадима Макарюка побили під час зйомок сюжету про конфлікт на харківському ринку “Барабашово”.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що одного із злочинців у цій справі було затримано. Ним виявився активіст руху “Національний корпус” Сергій Козлюк.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що згодом було затримано ще одного підозрюваного — Олега Радченко, який відібрав у Макарюка камеру та розбив її.