Підозрювані у побитті телеоператора каналу 24 Вадима Макарюка подали апеляцію на рішення суду залишити їх під домашнім арештом, повідомляє портал “Depo.ua”.

Київський районний суд Харкова 26 червня обрав підозрюваним Іллі Альошкіну та Олегу Радченко запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 11 серпня. Засідання з розгляду апеляційної скарги призначене на 8 липня.

Нагадуємо, що у Харкові побили телеоператора каналу 24 Вадима Макарюка під час зйомки сюжету про конфлікт на ринку “Барабашово”.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що першим затриманим виявився активіст “Національного корпусу” Сергій Козлюк.

Також “Знай.ua” повідомляв, що згодом було затримано Олега Радченка, який безпосередньо розбив камеру Макарюка, з якої до того ж зникла картка пам’яті з відзнятим матеріалом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще