Співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити особи двох людей, напали на телеоператора Вадима Макарюка сьомого червня у ТЦ "Барабашово".

Дану інформацію повідомив на прес-конференції заступник начальника ГУНП в Харківській області, начальник слідчого управління Сергій Чиж, інформує "ХарківТімеѕ".

"Ми побачили, хто і як штовхає Макарюка. В даний час встановлено два нападаючих, які здійснювали активні дії щодо журналіста. Ми розуміємо, хто це, на даний момент збираємо доказову базу", - заявив Чиж.

Сергій Чиж

Крім цього, доктором Сергієм Белешко була надана довідка про стан здоров'я Макарюка, з яким за медичними причин поки що не можна говорити. Як тільки лікарі дадуть дозвіл, з потерпілим проведуть слідчі дії. До цього часу слідство збирає відео з місця події, призначено ряд експертиз. Співробітники ринку знайшли відеокамеру, яку відібрали в оператора нападники і розбили її. Вони передали її слідству, відеокамера долучена до матеріалів слідства.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Більш того, анонсовано проведення службового розслідування за фактом дій співробітників поліції на місці інциденту. При цьому у начальника слідчого управління до правоохоронців немає ніяких претензій.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.