Майже півтора роки тому фахівці Харківського національного автомобільно-дорожнього інституту обстежували міст на окружній та визнали його небезпечним, повідомляє портал “Телеграф”.

Як повідомляється, під час огляду мосту в травні минулого року фахівці виявили дефекти, через як міст міх використовуватись лише обмежено з певним режимом пропуску транспорту. Але відтоді ні дефекти не були ліквідовані, ні обмежений режим екплатації не було запроваджено.

Активно працюємо, потяги йдуть, провели заходи з безпеки руху! Продовжуємо роботу. Готуємо заходи щодо зміцнення конструкції і пропозиції щодо ремонту шляхопроводу!

Geplaatst door Служба автомобільних доріг у Харківській області op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім дефектів (раковини, оголення та коррозія арматури) також було виявлено, що одну з опор встановлено неправильно.

Нагадуємо, що попри те, що зруйнований міст біля селища Пісочин є небезпечним, на залізничній гілці під ним продовжується рух вантажних потягів.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, яка разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.