Залізничний рух під мостом на Окружній дорозі Харкова, який нещодавно обвалився, не припиняється, повідомляє портал “Редпост”.

Як повідомляється, на мосту біля селища Пісочин розпочались ремонтні роботи, а знизу не припиняють свій рух вантажні потяги.

Активно працюємо, потяги йдуть, провели заходи з безпеки руху! Продовжуємо роботу. Готуємо заходи щодо зміцнення конструкції і пропозиції щодо ремонту шляхопроводу!

Geplaatst door Служба автомобільних доріг у Харківській області op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначається також, що були вжиті заходи із забезпечення безпеки руху.

Нагадуємо, що в соціальних мережах користувачі почали викладати інформацію щодо інших аварійних мостів біля Харкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, яка разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.