Обвал мосту на Окружній дорозі Харкова викликав великий суспільний резонанс, повідомляє портал «Politеka».

Як повідомляється, харків’яни почали викладати у соціальні мережі інформацію про інші аварійні мости. Наприклад — іншого мосту на Окружній дорозі, біля з’їзду на кладовище, на якому є величезні тріщини, та мосту в самому Харкові на Московському проспекті.

Еще один мост на Окружной в печальном состоянии. Недалеко от поворота на 17-е кладбище. В щель можно ногу просунуть, а высота моста этажей в пять точно. Ваши ставки, знатоки! Как скоро свалится? 🧐

Geplaatst door ХС • Харьков op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Щодо мосту, який обвалився, варто зазначити, що Харківська міська рада не взяла на себе відповідальність за його руйнування.

Нагадуємо, що в руйнуванні мосту на Окружній дорозі Харкова біля села Пісочин “звинувачують” перевантажену фуру, що проїхала по мосту перед обвалом.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, який разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.