Фахівці “Укравтодору” з’ясували, чому на Окружній дорозі Харкова обвалилась частина мосту над залізничними коліями, повідомляє газета “Факти”.

Як з’яувалось, шляхопровід обвалився після того, як по ньому проїхала перевантажена фура. Через це змістились конструкції прольоту разом з однією з плит, що призвело до руйнування рігелю опори прольоту. Цьому шляхопроводу вже понад 30 років, але в травні 2018 року було проведено експертизу, що визнала його придатним до експлуатації.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Наразі рух транспорту біля мосту та селища Пісочин перекрито та направлено в об’їзд трасою “Київ-Харків-Довжанський”. Рух залізничного транспорту під мостом сповільнено.

Нагадуємо, що попри заборони та небезпеку деякі водії продовжують їздити по зруйнованому мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, який разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.