Попри те, що на Окружній дорозі Харкова обвалився міст, по ньому продовжують їздити водії, повідомляє портал “Апостроф”.

Машини проїжджають в метрі від провалу, а деякі водії при цьому навіть знімають відео свого проїзду мостом та викладають у соціальні мережі при тому, що наражають себе на смертельну небезпеку.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що міст на Окружній дорозі Харкова між авторинком та селищем Пісочин обвалився вчора вранці та був перекритий.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, який разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.