В недільний ранок, 25 серпня, у Харкові на ділянці кільцевої дороги від авторинку в напрямку селища Пісочин частково обвалилася частина автомобільного мосту. Відео обвалів опублікували у мережі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так, судячи за словами водіїв, які проїжджали по цій ділянці дороги відразу після обвалення, рух транспортних засобів йшло тільки по одній смузі.

На даний момент рух транспорту і зовсім перекритий. Як повідомили у відділі комунікацій ГУНП Харківській області, повідомлення про обвалення мосту надійшло в 08:46.

Постраждалих немає. Інформація про подію зареєстрована в Новобаварском відділі поліції. Очевидці цієї аварії опублікували відео з місця події в соціальних мережах.

Пока там все наслаждаются прекрасными видами с Каскада и доверяют делам, тем временем упал мост с Лоска на Баварию. И машины по нему едут - это пипец когда кто-то туда улетит. Снимал на все дела.

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Zaterdag 24 augustus 2019

Нагадаємо, що у Києві обвалився бетон з конструкцій Пішохідного мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, який разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.