Харків’яни не оцінили новий фонтан, який було відкрито на день міста в одному з парків Харкова, повідомляє портал “Politеka”.

Як повідомляється, харківський осередок “Правого сектора” звинуватив мера Харкова Геннадія Кернеса в недоцільності таких витрат у місті з безліччю комунальних проблем, заборогованістю перед працівниками комунальних служб по зарплаті, недобудованими мостами та розбитими дорогами.

Мавпи апокаліпсиса, або Останній видох пана Кєрнеса. Поки вся Україна відзначала День Прапора і День Незалежності, і...

Geplaatst door ПРАВИЙ СЕКТОР / Харківщина op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також “Правий сектор” запевняє, що контролюватиме діяльність міської влади Харкова та закликає містян приєднуатись до цього.

Нагадуємо, що нещодавно харків’яни розкритикували реконструйований “каскад” у саду Шевченка.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.