У Харківському саді Шевченка відкрили відреставрований об’єкт, який називається “Каскад”, повідомляє портал “Politeka”.

Не усім містянам сподобався новий “Каскад”, який перестав бути фонтаном та став просто сходами з клумбами обабіч та фонтанами зверху та знизу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Деякі коментатори в соціальних мережах розкритикували оновлений “Каскад”, інші ж підтримують міського очільника Геннадія Кернеса, який пояснив саме таку реконструкцію тим, що під “каскадом” знаходяться дуже нестійкі грунти, які від води можуть попливти разом з половиною саду.

Нагадуємо, що на реконструкцію “Каскаду” було виділено майже півтора мільйони гривень.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.