B Харківській області навколо райцентру Лозова розпочалось будівництво нової окружної дороги, повідомляє портал “NеwsRoom” з посиланням на мера міста.

На своїй сторінці у Facebook міський голова Лозової Сергій Зеленський повідомив про те, що на новій окружній вже покладено першу тонну верхнього шару асфальту. Будують нову окружну дорогу навколо Лозової для того, щоб розвантажити місто від транзитних фур.

Окружна дорога. Початок укладки першої тони асфальту.

Geplaatst door Sergey Zelensky op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Точна дата відкриття руху новою окружною не називається.

Нагадуємо, що нещодавно на Окружній дорозі Харкова обвалився один з мостів, ще деякі знаходяться в аварійному стані.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, Києвом пронісся потужний буревій. Столицю накрила злива, який разом з сильним шквальним вітром, грозою і градом влаштували справжній армагеддон.

Також портал Знай.ua писав, що Пішохідний міст розвалюється, рахунок може обірватися в будь-який момент.