B райцентрі Змієві Харківської області місцевий суд присудив 10 років за гратами чоловіку, який вдарив сокирою власних співмешканку та тещу, повідомляє портал “Криминальная Украина”.

Як повідомляється, 67-річний мешканець Змієва напідпитку приревнував свою співмешканку та кинувся на неї з сокирою. 74-річна теща намагалась примирити пару, але, натомість, зловмисник вдарив і її. Тим часом співмешканка дебошира прийшла до тями та покликала на допомогу.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що сьогодні вночі поліцейські напали на мешканця Харкова, хамили та намагались вибити мобільний телефон.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі хам у погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал "Знай.ua" інформував, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.