У вересні в Харкові пройде Всеукраїнський марш за права тварин, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на соціальні мережі організаторів маршу.

Як повідомляється, акція пройде 15 вересня та розпочнеться о 12:00. Серед вимог її учасників — заборона використання живих тварин у цирках та дельфінаріях, заборона використання тварин для фотографування та жебракування, відмова від проведення експериментів на тваринах та інші.

Geplaatst door Victor Skaldin op Zondag 18 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Минулого року Всеукраїнський марш за права тварин пройшов одночасно в 20 містах по всій Україні та зібрав тисячі людей.

Нагадуємо, що на минулому тижні в одному з харківських дворів активісти збудували будиночок для безпритульних котів.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.