У харківському районі ХТЗ побудували будиночок для безпритульних котів, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, будиночок зроблено з дерева та гідроізольовано, уся конструкція припіднята над землею для уникнення підтоплення, та оброблена засобами для уникнення утворення грибків та плісняви.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Будиночок для котів розміщено в стороні від дитячих майданчиків, тож пухнастики зможуть спокійно відпочивати, а усі бажаючи матимуть змогу їх нагодувати. Розраховано будиночок на п’ятнадцять мешканців.

Нагадуємо, що нещодавно вандали влаштували погром у Харківському “дворі домашніх тварин”, де розбили одну скульптуру та вкрали ще декілька.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.