В рамках святкування Дня Незалежності у Харкові заплановано цілу низку концертів, фестивалів та інших розважальних заходів, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

24 серпня на площі Свободи пройдуть виступи гостей з іноземних міст-побратимів Харкова з Туреччини, Китаю, Угорщини, США та Ізраїлю, а 25 серпня там же виступатимуть виконавці з різних районів Харкова — усього понад 1,5 тисячі чоловік.

На Головній сцені 24 серпня виступить фолк-гурт “будьмо”, американський оперний співак Бен Фландерс та пройде кавер-шоу, присвячене творчості гурту Metallica. 25 серпня на Головній сцені виступить цирковий колектив “Бенефіс”, екстремальне шоу Мага Грандіса, а також відбудеться цирковий парад.

На “Арт-заводі Механіка” на вихідних відбудеться фестиваль кавказької та азійської кухні “Привет Weekend: Кавказия”, в клубі “Аризона” 24 січня відбудеться фестиваль електронної музики, а в парку “Зелений гай” - фестиваль-діалог “Комфортний Харків”.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Лицарський турнір “Кубок Слобожанщини” відбудеться 24 серпня у Покровському сквері, а на майданчику перед Харківським оперним театром можна буде послухати оперу “Мазепа”. Також біля Харківського національного театру опери та балету 24 серпня відбудеться кінопоказ, в рамках якого можна буде подивитись фільми “Люди в чорному”, “Форест Гамп” та “Сімейка Аддамс”.

Нагадуємо, що сьогодні з’явилась програма заходів з нагоди святкування у Харкові дня міста 23 серпня.

Як повідомляв портал Знай.ua, на час свят подовжено роботу харківського метрополітену, який на вихідних працюватиме до 1 години ночі.

Також портал Знай.ua писав, що єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.