Обвинувачений у вбивстві Яни Шевченко у харківському районі Холодна Гора Данило Редін постав перед судом, повідомляє портал “Обозреватель”.

Під час суду хлопець зізнався в тому, що після злочину через три дні відкопав одяг і кросівки тому, що стало шкода речей.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, Редін не визнає своєї провини попри те, що раніше сам зробив зізнання, прийшовши до правоохоронних органів. А адвокат обвинуваченого наполягає на тому, що хлопця не можна відправляти до СІЗО, оскільки це порушить його конституційне право на навчання.

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо про те, що про вбивство Яни Шевченко знали усі сусіди Редіна, яким він розповідав про підготовку до скоєння злочину.

Як повідомляв Знай.ua, родичі Яни Шеввченко повідомляли про те, що правоохоронці погрожували свідкам, намагаючись зам’яти цю справу.

Також Знай.ua розповідав, як киянин обчистив кіоск з морозивом після сварки з дружиною: вирішив "заїсти" горе солоденьким.