Згідно із даними опитування у січні 2019 року 92% мешканців Харкова та області назвали себе бідними, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, понад половина з опитаних економить на усьому, окрім харчування. Ще понад 40% повідомили, що на свої доходи можуть жити нормально, але робити заощадження не можуть. Лише трохи менше 3% тих, хто взяв участь в опитуванні, мають доходи такі, щоб ще заощаджувати. І трохи більше 2% змушені економити навіть на харчуванні.

бідність
бідність

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Для того, щоб припинити відчувати себе бідними, майже половині опитаних було б достатньо мати дохід понад 10 тисяч гривень на людину.

Нагадуємо, що у Зеленського підготували новий законопроект про амністію капіталів та планують ввести сімейний податок.

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.