У харківському районі метро “Холодна гора” місцеві мешканці оголосили війну будівництву нових МАФів, повідомляє портал “Стройобзор”.

Як повідомляється, днями на вулиці Полтавський шлях активісти знесли паркан, яким обгородили місце, де планується встановити нові мафи. Також харків’яни неодноразово подавали скарги щодо будівництва МАФів, в тому числі — на ім’я мера Харкова Геннадія Кернеса. Однак за законом на розгляд звернень відведено 30 днів, а за цей час кіоски вже можуть побудувати.

МАФ
МАФ

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наразі чергове звернення направлене до департаменту територіального контролю. Також повідомляється, що знесений паркан був відновлений.

Нагадуємо, що нещодавно у Харкові були знесені кіоски біля станції метро “Проспект Гагаріна” - ймовірно, для того, щоб на їхньому місці збудувати ТРЦ.

Раніше Знай.uа писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють тривогу.

Також, Знай.uа повідомляв про тандем Кличко і Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації з Шулявською розв'язкою.