Біля станції харківського метро “Проспект Гагаріна” розпочали зносити кіоски, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Однак, харків’яни вважають, що знесення МАФів відбувається не задля того, щоб прибрати цю ділянку і зробити її комфортною. У соцмережах вважають, що там будуватимуть новий торгівельно-розважальний центр. Раніше вже саме так і траплялось — прибирали кіоски, а потім там з’являвся ТРЦ.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Проте, ще взимку на сайті Харківської міськради була петиція з проханням розібратись з МАФами та стихійною торгівлею у підземних переходах.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що в Києві близько 10 тисяч МАФів встановлені та працюють незаконно.

Раніше Знай.uа писав, що столицю охопило страшне нашестя: депутати Київради б'ють тривогу.

Також, Знай.uа повідомляв про тандем Кличко і Микитася: депутати "притиснули" мера за махінації з Шулявській розв'язкою.