Правоохоронці Харкова виявили неповнолітнього хлопця, який займався жебрацтвом, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, хлопець розповідав патрульним, що йому 18 років та він подорожує. Проте, при ньому не було жодних документів. Згодом з’ясувалось, що насправді юнаку лише 15 років, він з Київської області та три тижні тому втік з дому.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також правоохоронці встановили, що батьки хлопця з приводу його зникнення до поліції не звертались та їхати за ним до Харкова не мають намірів. Наразі юнака передали до Служби у справах дітей.

Нагадуємо, що у Київській області правоохоронці розшукують двох жінок, які на вихідних виїхали з Броварів до столиці та зникли без вісті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у суботу, 17 серпня, на Львівщині зникла 18-річна дівчина Кутинь Ірина Федорівна 5.05.2001 року народження.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Чугуївському районі Харківської області зникли безвісти двоє хлопчиків 10 і 12 років.