У Харкові розгорівся скандал через вбивство 26-річної Яни Шевченко, яке скоїв 16-річний Данило Редін, повідомляє агенція УНІАН.

Як повідомлялось раніше, тіло дівчини знайшли у яру біля вулиці Рельєфної неподалік від станції метро “Холодна Гора”. За словами матері загиблої, воно було в такому понівеченому стані, що упізнати Яну змогли лише за татуюванням кішки на нозі.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також жінка повідомила, що після жорстокого вбивства тіло заховали на подвір’ї приватного будинку, у якому мешкає родина вбивці, а потім перенесли до яру, у якому його знайшли. Крім того, знайшовся свідок - пенсіонерка, яка чула крики з двору родини вбивці.

Наразі вбивця знаходиться під вартою, але родичі дівчини занепокоєні через те, що молодик може уникнути покарання через те, що в батька Редіна є друзі у районних відділках. Більше того — матір загиблої вже звинувачує правоохоронців у знищені доказів.

Нагадуємо, що у селі під Харковом знайшли тіло пенсіонерки, яка знаходилась в розшуку з початку серпня.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 12 серпня, у Подільському районі Києва знайшли тіло чоловіка.

Також портал Знай.ua писав, що у селі Михайлівка знайшли мертве тіло чоловіка.