У Харкові співробітники правоохоронних органів розшукують Богдана Горбанюка, який зник без вісті 19 серпня, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, молодик пішов з дому та не повернувся. Він був одягнений у синю футболку, темні спортивні штани та кросівки. Усіх, хто бачив Богдана або знає, де він може знаходитись, просять одразу повідомити правоохоронні органи.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що харківські правоохоронці розшукують дівчину-підлітка, яка пішла з обласного багатопрофільного санаторію та не повернулась.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", двоє юних харків'ян пішли гуляти і пропали безвісти в ці дні.

Також портал "Знай.uа" писав, що вже 4 дні в Одеській області шукають зниклого хлопця з інвалідністю.