Викладач Харківського інституту танкових військ Геннадій Бондарєв назвав наклепом звинувачення його в проросійській позиції та сепаратизмі, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, Бондарєв стверджує, що усе те, в чому його звинувачують — неправда, оскільки до соціальної мережі “Однокласники”, де виявили проросійські пости, не заходив відтоді, як у 2017 році вийшов указ про заборону цієї соціальної мережі в Україні, а скандальні матеріали могли з’явитись через те, що його сторінку зламали.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Проте, активісти не вірять словам Бондарєва, оскільки проросійькі пости там з’являлись ще у 2014 році.

У Харківському інституті танкових військ вже пообіцяли провести службове розслідування та належним чином покарати Бондарєва.

Нагадуємо, що викладача Харківського інституту танкових військ Геннадія Бондарєва звинуватили в тому, що він розміщував у соціальних мережах дописи проросійського змісту.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українська співачка Тіна Кароль опублікувала нове фото в своєму Instagram.

Також Знай.uа писав про те, що радіація отруює ЄС, вчені в паніці.