У Харкові розгорівся скандал через викладача Харківського інституту танкових військ, який виявився прибічником “русского міра”, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, полковник запасу Генадій Бондарєв у соцмережах захоплюється російськими військовими та бойовиками “ЛНР” та “ДНР”, підтримує анексію Криму та демонструє проросійську позицію та підтримку ідей “русского міра”.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Активісти вимагають відреагувати на це належним чином керівництво та вчену раду вишу, Міністерство оборони, Генеральний штаб та Командування сухопутних військ.

Нагадуємо, що нещодавно один з ватажків бойовиків Гиркин розповів про анексію Криму.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українська співачка Тіна Кароль опублікувала нове фото в своєму Instagram.

Також Знай.uа писав про те, що радіація отруює ЄС, вчені в паніці.