У Харкові в одній з річок, що протікає містом почала масово гинути риба, повідомляє портал “Апостроф”.

Як повідомляється, в соціальних мережах з’явились фотографії великої кількості мертвої риби в річці під мостом у районі Нова Баварія. В цьому звинувачують злив води до річки.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

“Скоро сморід стоятиме на весь район”, - йдеться у підписі до фотографій.

Нагадуємо, що раніше в річці біля райцентру Краснограда Харківської області епідеміологи виявили перевищення норми кількості збудника кишкової палички.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі взяли проби морської води на популярних курортах. Результати хороші, проте не у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що результати лабораторних досліджень МОЗ показали, що на 21 з 22 тестованих пляжів проба води відповідає нормі.