Біля райцентру Краснограду у Харківській області у річці Берестова виявили перевищення допустимої кількості збудників кишкової палички, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, кількість збудників кишкової палички у Берестовій біля Краснограду складає 92000 на літр при тому, що нормою є не більше 5000 на літр.

Бактерія W123-10
Бактерія W123-10

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Первірка води біля пляжу у місті Змієві та пляжу Зміївського позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку показала, що там вода повністю відповідає нормам.

Нагадуємо, що нещодавно у Києі цілу низку пляжів епідеміологи визнали невідповідними санітарним нормам та непридатними для купання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі взяли проби морської води на популярних курортах. Результати хороші, проте не у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що результати лабораторних досліджень МОЗ показали, що на 21 з 22 тестованих пляжів проба води відповідає нормі.